onsdag, februari 15, 2012

16-åring på vift...

Någon skolkar idag...
Mamman säger ok! Säg inget...

Åker in till Manhattan...

SJÄLV.

Fashion Week lockar

Kan kanske få en skymt av det glamourösa...

Hur spännande kan det va??

måndag, februari 13, 2012

En händelserik söndag

Igår eftermiddag var vi hembjudna till en familj som bor i charmiga Williamsburg. Eftersom vi inte är bekanta med området så var vi lite vilsna när vi klev av bussen. Isande kallt var det också så istället för att stå ute och försöka hitta med hjälp av mobilen så gick vi in i en liten mysig antikaffär och frågade efter vägen. Medan Dieter pratade med butiksinnehavaren botaniserade jag bland alla saker. Kollade några prislappar och kunde snabbt konstatera att det inte passade vår plånbok riktigt... Såg bl a en golvläslampa som var riktigt cool... $5500... Fast den går ju ändå inte använda i våra eluttag hemma i Sverige!

På vägen till våra vänners lägenhet såg vi en hel del motiv värda att föreviga men vi vi var ganska försenade så jag stannade bara en gång och tog denna bilden.



Såna här miljöer är ju bara såå coola! I LOVE it!!

När vi närmade oss deras lägenhet insåg vi att huset de bor i ligger precis vid East River. Deras utsikt från lägenheten på 6:e våningen...




Mobilbild kvalitet sämre, men ni fattar...

Efter besöket hos dem åkte vi in till Manhattan, till Edison Ballroom. Där skulle nämligen Bloglovin' Awards hållas. Kenza, en svensk väldigt känd modell och bloggerska, var nominerad i kategorin Bästa internationella blogg och vi (läs döttrarna) ville väldigt gärna försöka få en skymt av henne. E, som inte ville följa med till våra vänner, tog sig för första gången in till stan på egen hand! Det var lätt att hitta till Edison Ballroom som ligger nära Times Square och efter en halvtimmes väntan i den iskalla vinden dök hon upp!







Tänk att hon stannade till en stund och lät sig fotas och prata en stund med E och M trots att det var så galet kallt och blåsigt. Gulligt!! Sen gick hon in på galan och VANN pris för bästa internationella blogg! Grattis!

Gissa om vi åkte hem med två nöjda tjejer!?!!! Nja, vi åkte inte hem direkt utan tog en värmande och välbehövlig mugg varm chokladmjölk på Starbucks först.

Grattis lillebror!!

"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Anders födelsedag
- HURRA, HURRA, HURRAAA!!"


Denna tårtan skulle passa dig för att du är så duktig och hjälper till och jobbar i våra föräldrars skog när det behövs! :-)

Ha en riktigt bra födelsedag! Kramar från oss på andra sidan pölen!





Ps: Om du gör din smarriga smörgåstårta så får du äta för oss också!!