söndag, mars 18, 2012

På tu man hand

Tjejerna ville inte följa med Dieter och mig till Manhattan igår, så vi fick en dag för oss själva. Det är väldigt kul att göra saker ihop hela familjen, men det var riktigt härligt att slippa ta hänsyn till alla olika viljor under en dag.
Trots att det var S:t Patrick's Day och vi såg på paraden en stund och det vimlade av grönklädda människor överallt så blir det inga bilder av det. VÅREN är ju här och det blir istället temat för följande bildkavaldkad!
De första bilderna är det vi ser när vi väntar på bussen.










Vi mötte dessa kiltklädda herrar i tunnelbanan och jag tog en bild av dem bakifrån i smyg.. De var på väg till sin säckpipeorkester för att marschera med dem i paraden.


The Boathouse i Central Park. Här tog vi en fika och träffade en svensk kvinna som bor i Oslo och hennes särbo som bor här...


Den här skira grönskan är ju så underbar!!
En hel del människor var ute på sjön i roddbåtar man kan hyra.


Magnolian blommar!


The Mall - alle'n där en hel del filmscener utspelar sig.






Dieter vilar sig på The Frisbee Hill!! Utan frisbee... Han brukar ju säga att han är naken utan frisbee, men han ser ju rätt påklädd ut som väl är!! ;)


Underbart att slappa en stund och bara lyssna på det som försiggår runtomkring. Musik, fågelkvitter, lekande barn...


Den här blommande slänten gick vi förbi på väg ut ur parken.


Dagens lunch: California roll (min favoritsushi) och Philadelphia roll.




När vi åt bestämde vi oss för att gå ut till Hudsonfloden efter lunchen. Det blev en stunds promenad i det fina parkområdet utmed vattnet.


Kvinnan vi bad fota oss satte sig på huk så det ser ut som om en pyssling tagit kortet... Men vi blev rätt fina ändå tycker jag! ;)
Ha det gott alla vänner, släktingar och annat löst folk!! Vi hörs, KRAM på er!

måndag, mars 05, 2012

torsdag, mars 01, 2012

"It's fun to be at the YMCA!!"

Igår hade jag en underbar träningsupplevelse! Steg upp på crosstrainern på vårt fräscha YMCA-gym och de första fem minuterna var seeega minst sagt. Låren protesterade vilt! Men sen hände något. Jag hittade en film på en av alla tv-kanalerna och medan jag sögs in i handlingen kom jag in i ett flow i träningen som jag inte upplevt på länge! Körde på i 40 minuter och det var mitt mål men jag kunde fortsatt! Imorgon får det bli 45 minuter! (om det inte är kö till the crosstrainersarna) Tror minnsann att jag håller på att komma i form igen, hurra!! Har tränat 2 till 3 ggr i veckan i tre veckor nu och det börjar ge resultat :) Nu ska jag gå till Stop and Shop och handla lite mat, vi hörs, kram på er!!