onsdag, juli 27, 2011

El-prylar

Tankar kring vad vi ska ta med oss eller inte till USA har snurrat länge nu. När det gäller el-prylar vore det intressant att få lite info av er som har erfarenhet! Är det någon mening att packa ner espresso-apparaten t ex, eller kommer trycket inte att kunna bli tillräckligt högt? Ska vi ta med oss strykjärn och elvisp? Triviala frågor kanske, men vi lägger hellre våra pengar på roligare saker! :)

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Nu kommer jag inte ihåg hur länge ni ska stanna, men ta med er om ni känner för det. Annars finns det ganska billigt att köpa på ex Target. Strykjärn och visp kan ni ju ta med :) Kom ihåg att ta med eller köpa en plugg till uttagen bara... det är inga problem med volten, det är mer om ni köper där och tar hem som man kan behöva köpa en tranformator för att ändra styrkan :)

Petra Mitt i Livet sa...

Trillingnöten: Tack för tipsen! Ja, pluggen får vi inte glömma! Jag minns att hårtorken inte var lika effektiv i USA som hemma så därför är jag lite fundersam kring det här. Plattång blir det iallafall till att köpa en ny för vem vill ha en ljummen plattång, ve och fasa!! ;) Haha!

Christina sa...

Hej Petra! Oh vad mycket spännande ni har framför er!!! Själv bor jag i Pennsylvania sedan ett par år tillbaka. Ca 2,5 söder om NYC. Livet här är annorlunda än i Sverige på många sätt. Mycket är bättre och mycket är kanske inte riktigt som vi är vana vid..... vill ju inte säga sämre men du förstår nog vad jag menar. Välkommen till checkarnas förlovade land!
När det gäller el prylar tycker jag inte det funkar med sådant som har motor, typ hårtork, elvisp osv. Du kan köpa billigt här på Target, Bed Bath and Beyond osv.
Jag kommer fortsätta läsa din blogg, det ska bli kul att följa er!
Lycka till!!
Christina i Harrisburg PA